De dikste Xbox One X ooit gemaakt (Gears of War 5 editie)?

Microsoft toonde eergisteren de Xbox One X Gears of War 5 Limited Edition-bundel. Deze uitvoering is gemaakt ter viering van Gears of War 5, welke op 10 september beschikbaar is.

Holy f*ck: deze Xbox One X ziet er superdik uit. Microsoft heeft maar bar weinig toffe Xbox exclusives, maar Gears of War mag er zijn. De Xbox One X Gears 5 Limited Edition-bundel is een normale Xbox One X met een 1TB harddrive. Uiteraard voorzien van custom Gears controller en een mega toffe buitenkant. Het design is volledig in het thema van de setting in Gears of War 5. Daarin tref je namelijk voornamelijk ijsvlaktes aan, in plaats van de industriële sferen die we gewend zijn van Gears. En oh ja, bij de bundel krijg je ook nog eens Gears of War 1 (de Ultimate editie), Gears 2, 3 en 4 bij.

Het prijskaartje voor de bundel is € 499,99. Dat is op zich niet gek, wanneer je bedenkt dat de normale Xbox One X bundel (zonder Gears) hetzelfde kost.

De Xbox One X Gears 5 Limited Edition-bundel is verkrijgbaar als pre-order in de Microsoft Store.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in