Zelda: Breath of the Wild kun je vanaf eind april in VR spelen

Zelda: Breath of the Wild krijgt VR compatibiliteit. Met de nieuwe Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit die eind van deze maand uitkomt zullen meer Switch games straks de mogelijkheid krijgen om in VR te kunnen spelen. Zelda en ook Super Mario: Oddysey zijn de eerste games welke deze optie krijgen. De Nintendo Switch VR kit kun je nu al pre-orderen.

 

Zelda: Breath of the Wild en Super Mario: Oddysey in VR

De software update voor Super Mario: Oddysey en Zelda: Breath of the Wild zijn voor iedereen met deze spellen op de Switch gratis te downloaden. In Super Mario VR kun je drie nieuwe mini-missies spelen in Cap, Seaside en Luncheon Kingdoms.

De VR voor Zelda: Breath of the Wild belooft een super toffe ervaring te worden. Het lijkt erop dat we straks de hele wereld van Hyrule in Virtual Reality kunnen bezoeken. Hoe dat technisch gaat werken en hoe hoog de FPS en resolutie is, dat is nog even afwachten. Het in ieder geval gaaf dat Nintendo de stap zet.

Beide games kun je vanaf 25 april in VR spelen. 

 

Nintendo Labo Toy-Con 04 release datum

Hoewel de games pas op 25 april de VR update krijgen, kun je de Nintendo Labo Toy-Con 04 al vanaf 12 april online bestellen, aldus de officiële site van Nintendo Labs. De VR kit voor de Nintendo Switch maakt een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk. En dat is super leuk, voor het hele gezin! De VR kit is namelijk eenvoudig door meerdere mensen te gebruiken. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Toy-Con Goggles (de VR bril)

  • Toy-Con Blasten (natuurlijk om mee te schieten!)

  • Toy-Con Camera (foto’s en screenshots maken in VR)

  • Toy-Con “Elephant” (ik heb geen idee wat dit moet zijn)

  • Toy-Con “Bird” (een soort verrekijker)

  • Toy-Con Wind Pedal (een voetcontroller voor VR)

De Nintendo Labo Toy-Con 04 is de vierde toevoeging aan de Labo serie. Voorgaande producten deden het niet al te goed, maar over de VR kit wordt al veel gesproken.

 

Wat denk jij? Ga je de VR kit in huis halen, of laat je dit Labo pakket passeren? Laat het me weten in de comments!

De VR kit voor de Nintendo Switch kun je nu alvast bekijken bij bol.com via de button hieronder.

Koop bij bol.com

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in