Zelda: Breath of the Wild kun je vanaf eind april in VR spelen

Zelda: Breath of the Wild krijgt VR compatibiliteit. Met de nieuwe Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit die eind van deze maand uitkomt zullen meer Switch games straks de mogelijkheid krijgen om in VR te kunnen spelen. Zelda en ook Super Mario: Oddysey zijn de eerste games welke deze optie krijgen. De Nintendo Switch VR kit kun je nu al pre-orderen.

 

Zelda: Breath of the Wild en Super Mario: Oddysey in VR

De software update voor Super Mario: Oddysey en Zelda: Breath of the Wild zijn voor iedereen met deze spellen op de Switch gratis te downloaden. In Super Mario VR kun je drie nieuwe mini-missies spelen in Cap, Seaside en Luncheon Kingdoms.

De VR voor Zelda: Breath of the Wild belooft een super toffe ervaring te worden. Het lijkt erop dat we straks de hele wereld van Hyrule in Virtual Reality kunnen bezoeken. Hoe dat technisch gaat werken en hoe hoog de FPS en resolutie is, dat is nog even afwachten. Het in ieder geval gaaf dat Nintendo de stap zet.

Beide games kun je vanaf 25 april in VR spelen. 

 

Nintendo Labo Toy-Con 04 release datum

Hoewel de games pas op 25 april de VR update krijgen, kun je de Nintendo Labo Toy-Con 04 al vanaf 12 april online bestellen, aldus de officiële site van Nintendo Labs. De VR kit voor de Nintendo Switch maakt een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk. En dat is super leuk, voor het hele gezin! De VR kit is namelijk eenvoudig door meerdere mensen te gebruiken. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Toy-Con Goggles (de VR bril)

  • Toy-Con Blasten (natuurlijk om mee te schieten!)

  • Toy-Con Camera (foto’s en screenshots maken in VR)

  • Toy-Con “Elephant” (ik heb geen idee wat dit moet zijn)

  • Toy-Con “Bird” (een soort verrekijker)

  • Toy-Con Wind Pedal (een voetcontroller voor VR)

De Nintendo Labo Toy-Con 04 is de vierde toevoeging aan de Labo serie. Voorgaande producten deden het niet al te goed, maar over de VR kit wordt al veel gesproken.

 

Wat denk jij? Ga je de VR kit in huis halen, of laat je dit Labo pakket passeren? Laat het me weten in de comments!

De VR kit voor de Nintendo Switch kun je nu alvast bekijken bij bol.com via de button hieronder.

Koop bij bol.com

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Logitech kondigt MX Master 3 en MX Keys voor Mac aan

LEUSDEN — dinsdag 7 juli 2020 — Vandaag heeft Logitech (SIX:LOGN) (NASDAQ: LOGI) de Logitech MX Master 3 voor Mac en Logitech MX Keys voor Mac aangekondigd. Logitech’s populaire,...

Logitech G stapt in als e-racingpartner bij online raceprogramma “RACEMAKKERS”

Leusden, 2 juli 2020 - Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), en toonaangevend innovator op het gebied van gamingtechnologieën en...

Jagex groeit vijf jaar op rij, met recordomzet van 110,9 miljoen pond

De inkomsten stijgen met bijna 20% op jaarbasis en leveren de beste resultaten ooit op Het totaal aantal abonnees steeg dit jaar met bijna een...

ROG Strix G17 met RTX 2070 Super is nu beschikbaar in Nederland

Amsterdam, 23 juni 2020 - In navolging van de release van de ROG Strix G15 brengt Republic of Gamers vandaag de Strix G17 uit in...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here