Deze games komen op de markt in 2021

2020 was een vreemd jaar in het algemeen, maar voor de game industrie was het best goed. Zo werd de Final Fantasy 7 Remake eindelijk uitgebracht, terwijl ook Cyberpunk 2077, Destiny 2: Beyond Light en The Last of Us 2 gespeeld konden worden. Daarnaast kwam zowel Xbox als Sony met een nieuwe game console aan zetten. Ook in 2021 zullen er weer nieuwe games op de markt komen. Goedkoop auto huren kan dus nodig zijn om dat nieuwe spel op te halen. Autohuur Amsterdam is hiervoor geschikt, al hoeft dit mogelijk niet gedaan te worden met de onderstaande games. 

 

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World is de volgende WiiU-game die is overgezet naar Switch. Dat is geen slechte zaak, aangezien de WiiU de thuisbasis was van verschillende uitstekende spellen die nooit echt heel populair werden terwijl ze dit in principe wel verdienden. Hierbij kun je onder meer denken aan Mario Kart 8, wat inmiddels de best verkochte Switch-game is tot nu toe. Super Mario 3D World kreeg universele bijval na de oorspronkelijke release, dus het is absoluut de moeite waard om te spelen als je het eerder hebt gemist.

 

New Pokemon Snap

Nieuwe Pokemon Snap is een veelgevraagd vervolg op de favoriete Pokemon Snap uit 1999 van N64. De game, die afgelopen zomer werd aangekondigd, zal meer dan 200 Pokemon-soorten uit de serie van acht generaties bevatten, en Professor Mirror zal je fotografische vaardigheden beoordelen terwijl je door de regio reist. Het zou helemaal populair moeten gaan worden: een game-idee van de N64 overnemen en het aanpassen aan de Switch, die aanvoelt als een perfecte console voor Poketography. Het wordt op 30 april gelanceerd. Tegen die tijd is het dus nog even afwachten of de game daadwerkelijk zo goed is als men verwacht.

 

Far Cry 6

Far Cry is één van de bekendste en populairste series aan games ooit. Er komt nu een nieuwe versie aan die oorspronkelijk gepland was voor februari 2021. Far Cry 6 is inmiddels helaas uitgesteld tot een onbekende datum in 2021. Maar het wordt de grootste en meest complete Far Cry tot nu toe en speelt zich af in de tropische regio Yara. Dit gebied islosjes gebaseerd op Cuba. De game wordt niet alleen gelanceerd op PS4, PS5, Xbox One, Series X | S, pc en Google Stadia, maar het komt ook naar het Luna-platform van Amazon.

 

Horizon Forbidden West

Horizon Zero Dawn is een van de beste games ooit op de PlayStation 4 en het vervolg komt in 2021, maar wanneer is nog niet helemaal bekend. Horizon Forbidden West volgt Aloy’s reis naar het 30e-eeuwse Utah, Nevada en Californië terwijl ze de oorsprong van een dodelijk virus opspoort. Echt een spel voor onze tijd, want daar weten we op het moment natuurlijk alles van. Horizon Forbidden West wordt dit jaar uitgebracht op zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5, wat natuurlijk de allernieuwste game console is van Sony. Op de Xbox of computer kan het niet gespeeld worden.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in