Zaterdagtickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam uitverkocht

Nog een maand te gaan, maar de zaterdagtickets voor het grootste evenement van livestreaming, TwitchCon Europe in Rotterdam, zijn al uitverkocht. Dit is de allereerste keer dat het evenement plaatsvindt in Rotterdam. Het langverwachte evenement biedt bezoekers een unieke gelegenheid om hun favoriete streamers te ontmoeten en alle aspecten van de livestreamingwereld te vieren.

TwitchCon is het grootste evenement van het jaar in de wereld van livestreaming. Het evenement staat heel het weekend in het thema van verbinding, creativiteit, competitief gamen en plezier. Hier ontmoeten duizenden streamers, kijkers en merken elkaar. Naast het ontmoeten van beroemde streamers, biedt TwitchCon Europe meerdere podia, een volle beursvloer, interactieve workshops, IRL meet-and-greets, een tabletop gaming-ruimte en nog veel meer.

De zaterdagtickets zijn officieel uitverkocht, maar er zijn nog een paar 2-daagse of zondagtickets beschikbaar. Tickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam zijn nu te koop via de website. Neem hier een kijkje voor meer informatie over TwitchCon Europe 2024 en volg Twitch op InstagramX (voorheen Twitter) en TikTok voor de laatste updates en ontwikkelingen.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in