Machtige muziek, een sinistere ondertoon, leeuwen, hyena’s, Afrika, Mufasa, Simba! En Timon, Pumba en Rafiki niet te vergeten, natuurlijk! De officiële trailer van The Lion King (2019) is hier – en hij is mega vet.

 

“Life’s not fair, is it, my little friend?” Met die woorden van Scar begint de trailer van The Lion King. We zien het avontuur van Simba, die zijn plekje in de circle of life probeert te vinden. Uiteraard herenigd met de bekende vrienden – en vijanden.

 

The Lion King (2019) in de bioscoop

Vanaf 17 juli kunnen we The Lion King in de bioscoop zien. Zelf pinkte ik al bijna een traantje weg bij de trailer. Pure nostalgie. Waar ga jij de film kijken? Of laat je deze klassieker aan je voorbij gaan?

Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen is 'ie ook bedreven in urenlang Netflixen en houdt hij tech- en gadgetontwikkelingen nauw in de gaten. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu over zijn interesses. Niet alleen voor entertainment doeleinden, maar ook om jou het laatste gaming-, film- en technieuws te brengen!

Wat vind jij ervan? Laat het me weten!