Deadwood HBO trailer en release datum

Deadwood is een serie waar vele western fans al meer dan een jaar op zitten te wachten. HBO maakte nu haar nieuwe teaser trailer bekend. Check hieronder de release datum, het verhaal van de film en natuurlijk de Deadwood trailer!

 

Deadwood 2019 release datum

Deadwood kun je vanaf 31 mei kijken via HBO. De originele cast keert terug, op Powers Booth na, die helaas aan kanker overleed in 2017.

Het verhaal van de film, volgens Ian McShane:

“Deadwood is celebrating South Dakota as a state, and Hearst has come back and Alma has come back in town, so you have all the main characters converging and how they changed in ten years. Now Hearst wants to put telegraphs in town, which isn’t going too well. Al has had a little bit too much of that over the years. There’s a surprise for Trixie and Star.”

Ofwel:

“[De stad] Deadwood viert dat South Dakota wordt erkend als een eigen staat. Hearst en Alma zijn terug in de stad – wat betekent dat we gaan zien hoe de karakters zijn gegroeid de laatste 10 jaar en dat er een reünie gaat plaatsvinden. Hearst heeft de wens om telegraphs in de stad te plaatsen, maar ontmoet veel weerstand van de locals. Al is versleten door de tand destijds en Trixie en Star komen voor verrassingen te staan.”

 

Dead 2019 teaser trailer

 

Deadwood de serie (2004 – 2006)

In de serie uit 2004 – 2006 vertolkten Ian McShane, Timothy Olyphant en Molly Parker de hoofdrollen. De eerste aflevering verscheen op 21 maart 2004 en na 3 seizoenen was de laatste aflevering op 27 augustus 2006.

En nu is Deadwood terug. In 2019 komt de film uit van de serie – die toen helaas is geannuleerd.

 

Ik ben in ieder geval enorm benieuwd hoe de film gaat lopen! Ga jij ‘m checken – en heb je 10 jaar terug de serie gezien? Laat het me weten in de comments.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in