Disney+ streamingdienst prijzen, aanbod en release datum bekend

Disney maakte  het afgelopen weekend meer bekend over haar gloednieuwe streamingdienst Disney+. Het is alweer een tijdje terug dat we voor het laatst nieuws hadden over Disney’s streamingservice, maar het lijkt erop dat het bedrijf helemaal klaar is om gebruikers te laten genieten van hun media aanbod.

 

Disney+ streaming aanbod

Disney heeft een flink aantal eigen studio’s en merken, welke exclusief via Disney+ te zien zijn. Denk aan Star Wars, Marvel, National Geographic en Pixar. En natuurlijk Disney’s eigen film, zoals Pirates of the Caribbean, The Lion King, Frozen en meer. Ook series zoals Family Guy en The Simpsons zullen via Disney+ te kijken zijn. Nieuwe films zoals The Lion King zullen uiteraard eerst in de bioscoop te zien zijn en na enige tijd beschikbaar zijn via de streamingdienst.

Op Netflix zullen we deze films en series dus niet langer kunnen bekijken.

 

Disney+ release datum

Vanaf 12 november 2019 kunnen onze overzeese vrienden in de USA genieten van Disney+. De abonnementsprijs is $ 6,99 – een hele lage prijs in vergelijking met bijvoorbeeld concurrenten Netflix en HBO. Disney heeft dit tarief ongetwijfeld zo laag gezet om de competitie met Netflix aan te gaan en om mensen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de streamingdienst.

Disney+ zal in Nederland pas in 2020 beschikbaar zijn, maar we kunnen er vanuit gaan dat de prijs ongeveer hetzelfde is als in de USA.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in