Game of Thrones seizoen 8 trailer is hier!

Hij is er: de eerste ECHTE trailer van Game of Thrones seizoen 8. Check hem hieronder, daarna praten we verder.

In de trailer zien we natuurlijk Daenerys en Jon Snow, maar ook Arya, Sansa, Jaime, Cersei  en vele andere (soort van) belangrijke karakters shinen in de 2-minuten lange teaser.

Het laatste seizoen van Game of Thrones?

Er wordt inmiddels alweer 7 Game of Thrones seizoenen naartoe gewerkt maar het is eindelijk zover. Het grote gevecht met de Night King gaat nu toch echt gebeuren. In seizoen 8 (wat misschien wel het laatste seizoen van GoT is) zullen we ook nog meer zien van Jon Snow en zijn relatie met de draken van Daenerys. A Story of Fire and Ice, indeed. Misschien een epische laatste battle waar Jon op Rhaegar rijdt? Wie weet.

Gemiddeld duurt een aflevering van Game of Thrones seizoen 8 zo’n 73 minuten lang. Damn! Genoeg tijd om weer heerlijk onderuit te zakken en te bingen.

Game of Thrones seizoen 8 release datum

De release datum voor Game of Thrones seizoen 8 is 15 april. Nog maar een paar nachtjes slapen, dus!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in