Een nieuwe IT, een nieuwe samenkomst van de Loser’s Club. De eerste trailer van IT: Chapter Two is hier. En man: dat ziet er goed uit. Het wezen “IT” keert elke 27 jaar naar het stadje Derry. De leden van de Loser’s Club hebben echter gezworen om elke cyclus terug te keren naar hun thuisstad en het wezen te verjagen. Tijd dus om die belofte waar te maken.

IT Chapter Two draait vanaf 6 september 2019 in de bioscoop.

 

IT Chapter Two cast

Waar in de vorige IT film een jonge cast zat, zijn nu enkele bekende namen uit Hollywood in de rollen van de Loser’s Club gekropen. Zoals James McAvoy, Jessica Chastain en Bill Hader. De film bevat ook flashbacks naar de jeugd van de karakters, dus zullen we een groot deel van de cast van IT (2017) ongetwijfeld terugzien.

De creepy clown Pennywise waar we ongetwijfeld allemaal een jeugdtrauma aan over hebben gehouden is een hersenspinsel van Stephen King. Laten we hopen dat IT: Chapter Two weer een goed einde aan het verhaal breidt, zodat je na het kijken van de film nog een oog dicht kunt doen.

Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen is 'ie ook bedreven in urenlang Netflixen en houdt hij tech- en gadgetontwikkelingen nauw in de gaten. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu over zijn interesses. Niet alleen voor entertainment doeleinden, maar ook om jou het laatste gaming-, film- en technieuws te brengen!

Wat vind jij ervan? Laat het me weten!