JOKER (2019) teaser trailer met Joaquin Phoenix

Hoyl sh*t; de teaser trailer van JOKER (2019) is hier! De Joker is zonder twijfel een van de beroemdste bad guys. De Joker is dan ook Batman’s aartsvijand. Orde en rechtschapenheid tegen chaos en anarchie. Het is dus best verrassend dat DC Comics het aandurft om een film te maken die puur om het leven van de Joker draait.

Zelf vind ik het eerlijk gezegd super tof dat er een normale speelfilm komt waar hij volledig in de spotlight staat.

 

JOKER teaser trailer april 2019

 

Het tragische verhaal van JOKER

JOKER volgt het tragische verhaal van Arthur Fleck; de man achter de clowns schmink. In JOKER krijgen we dus eindelijk – voor het eerst – het echte plaatje achter de aartsvijand van Batman te zien. In de teaser trailer zien we Arthur Fleck alsmaar gekker worden door de teleurstellingen en tegenslagen die hij meemaakt. Dat laat maar weer eens zien dat niemand wordt geboren als monster.

“I used to think my life was a tragedy. but now i realise it’s a comedy.”

Joaquin Phoenix mag dit keer de rol van Arthur Fleck AKA de Joker vertolken. Jack Nicholson, Jared Leto en Heath Ledger gingen hem voor. Joaquin Phoenix speelde eerder in The Gladiator (2000), Her (2013), Walk the Line (2005) en Inherent Vice (2014).

 

JOKER release datum

JOKER (2019) draait vanaf 2 oktober in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. Dat wordt op tijd reserveren, want die zalen zullen snel vol zitten!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in