Leonardi DiCaprio deelt filmposter van nieuwe Tarantino film

DiCaprio en Brad Pitt in één film, geregisseerd door Quentin Tarantino? F*ck yeah.

0
3064
once upon a time in hollywood

Once Upon a Time in Hollywood: de nieuwe Quentin Tarantino film belooft nu al een legendarische film te worden. En de eerste screenings of trailers zijn nog niet eens uit! Op de IMDB pagina van Once Upon a Time in Hollywood vinden we de volgende beschrijving:

“A faded TV actor and his stunt double strive to achieve fame and success in the film industry during the final years of Hollywood’s Golden Age in 1969 Los Angeles.”

Klinkt als drugs, geweld, snelle vrouwen en rock ’n roll. Ook lijkt het erop dat de film iets te maken gaat hebben met de Manson murders. Margot Robbie vertolkt namelijk de rol van Sharon Tate; een vrouw die door Manson en zijn cult is vermoord. Op de poster van de film shinen Brad Pitt en DiCaprio, wat al meer dan genoeg reden is om de film te willen zien.

 

Leonardo DiCaprio tweette gisteravond het officiële poster van de film.

Op de poster zien we Pitt en DiCaprio, die wel eens de Jules en Vincent van Once Upon a Time in Hollywood zouden kunnen zijn. Een trailer voor de film is er nog niet, dus dit poster is voor nu het enige waar we naar kunnen staren. Op IMDB staat echter al meer informatie, waaronder de cast.

 

Indrukwekkende sterrencast

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt zijn niet de enige A-listers die in de nieuwe Tarantino film shinen. Op IMDB zien we dat ook Margot Robbie, Al Pacino, Tim Roth, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch en Luke Perry gaan een rol vertolken in de geanticipeerde speelfilm.

In andere woorden: holy sh*t wat een cast. Het budget voor de nieuwe Tarantino film wordt geschat op $ 95.000.000 dollar. Ook niet mis.

nieuwe tarantino film margot robbie dicaprio

Once Upon a Time in Hollywood release datum

Op 15 augustus kunnen we de nieuwe Tarantino film in de bioscoop kijken. Het belooft nu al de zomerhit (voor zover we die hebben met films) van 2019 te worden. Volgens Tarantino zelf komt deze film namelijk het dichtst in de buurt van zijn epische film Pulp Fiction. 

 

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in