Nieuw shot van Netflix’ The Witcher serie

Game of Thrones is afgelopen. Met welke serie moet je je nu zoet houden? Goed nieuws: Netflix onthulde een nieuw shot van de upcoming fantasy serie: The Witcher. De serie is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige videogame reeks, welke weer gebaseerd is op een boekenreeks.

Voor degenen die het verhaal niet kennen: The Witcher draait om monsterjager Geralt of Rivia. Hij is een Witcher, een niet-zo-heel-erg-geliefde maar zeer bekwame jager die tegen betaling monsterproblemen oplost. Bijvoorbeeld door ze te slachten. Maar soms ook door ze simpelweg te verjagen – of soms de kant van de monsters te kiezen.

the witcher netflix serie

Met Henry Cavil als Geralt of Rivia en Anya Chalotra als Yenner van Vengerberg ziet de toekomst van The Witcher als serie er rooskleurig uit. De rol van de zilverharige Ciri wordt vertolkt door Freya Allen. Op 17 juli wordt meer bekendgemaakt over The Witcher serie tijdens de Comic Con in San Diego.

 

Wat denk jij: wordt dit een goede vervanging van Game of Thrones? De nodige vette elementen zitten er in ieder geval in. Nu nog hopen dat de CGI oké is en het verhaal goed is geschreven.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in