Netflix Triple Frontier release datum en trailer

Netflix is ook in 2019 alweer lekker bezig. Van gruwelijke documentaires zoals die over Ted Bundy, komt er nu een keiharde actiefilm aan van de streamingdienst. Triple Frontier heeft een sterrencast waar je u tegen zegt en belooft een grotere hit te worden dan Birdbox.

Triple Frontier trailer

Heb je de trailer van de upcoming Netflix film Triple Frontier al gezien? Zo niet, doe jezelf een plezier en check hem hier onder.

Met een sterrencast die word geleid door Ben Affleck, Charlie Hunnam en Oscar Isaac in de hoofdrol, kan dit niets anders dan een dikke vette actiefilm worden. Ben Affleck (Batman), Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), Pedro Pascal (Narcos)en Charlie Hunnam (Sons of Anarchy). pittige cast, als je het mij vraagt

Triple Frontier gaat over een groep oud-militairen die het zat zijn. Ze besluiten een drugskartel te overvallen om een goede buit te maken en reizen naar Zuid-Amerika om dit te doen. Uiteraard belanden ze door deze stunt in de sh*t.

Netflix Triple Frontier release datum Nederland

Zoals het er nu uitziet wordt Triple Frontier niet de nieuwe Shutter Island qua complexiteit, maar is de kans groot dat de flick super entertaining is.

De release datum voor Triple Frontier is 13 maart. Dit is op een woensdagavond, dus haal vast snacks in huis en zet je thuisbioscoop maar vast klaar!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in