Nieuw op Netflix (nieuwe films en series in maart 2019)

Netflix breidt zoals gewoonlijk aan het begin van de maand weer het aanbod uit. Maar welke nieuwe films en series op Netflix in maart zijn het waard om te kijken? Of in ieder geval om aan je lijst toe te voegen en er misschien ooit nog een keer langs te scrollen? Hieronder onze lijst met favorieten.

Jurassic Park trilogie

Je moet er van houden, maar laten we wel wezen: de Jurassic Park films zijn pure nostalgie. En stiekem nog steeds wel erg leuk om te kijken. Of om gewoon op te zetten terwijl je eigenlijk op je laptop iets anders zit te doen. De eerste dino film van Spielberg is ondertussen alweer 25 jaartjes jong. In 1993 verscheen de klassieker op het grote scherm.

Jurassic Park, The Lost World en Jurassic Park 3 zijn nu alle drie te bekijken op Netflix. Dus pak je kans en staar nog maar eens naar die dino’s die je al tien keer eerder hebt gezien.

 

De Jason Bourne reeks

NICE: alle Jason Bourne-films kun je nu op Netflix zien. The Bourne Identity (2002)The Bourne Supremacy (2004) en The Bourne Ultimatum (2007) met Matt Damon in de hoofdrol én The Bourne Legacy (2012) met Jeremy Renner in de hoofdrol. Alleen de nieuwste Jason Bourne mist uit de lijst. Deze is uit 2016 en wellicht nog iets te recent (lees; te duur) voor Netflix om te streamen.

 

Sucker Punch (2011)

In deze redelijk lijpe film droomt het meisje ‘Babydoll’ een bijzondere wereld om zo te ontsnappen aan de realiteit. De film is wel een aanrader wanneer je van actie houdt en niet te veel wil nadenken.

 

Fast & Furious 6 (2013)

Blijft een guilty pleasure. In het 6e deel van deze actiereeks probeert een team van onwaarschijnlijk auto fans de bad guy te pakken. Ach weet je, check de trailer hieronder maar. Weinig uitleg nodig. Snelle auto’s, mooie vrouwen en lekker schieten.

 

Red Dragon (2002)

Hannibal Lecter blijft een baas. Red Dragon is nu te zien op Netflix. In dit deel van de kannibalenreeks achtervolgt rechercheur Edward Norton de protegé/wannebe van Hannibal Lecter. Of is het andersom? De film is een aanrader voor degenen die hem nog niet hebben gezien.

 

Isn’t it Romantic (2019)

Voor de romantici onder ons is deze film et Rebel Wilson in de hoofdrol vast best leuk. Zelf heb ik ‘m dit weekend gekeken en… Dat ga ik niet nog een keer doen. Het leven van architect Natalie verandert drastisch wanneer ze haar hoofd stoot: alles om haar heen verandert in een romantische komedie. Boy hunk Liam Hemsworth en comedy acteur Adan Devine spelen mee in deze romcom.

Mamma Mia! (2008)

En als we het toch over romantische komedies hebben, ach ja: Mamma Mia! is ook weer te zien. Lekker meezingen met de bekende hits van ABBA kan stiekem toch best leuk zijn. Bovendien speelt ex-James Bond Pierce Brosnan ook in deze film. Wat het dan toch best weer leuk maakt.

 

Nieuwe op Netflix in maart 2019

Op de pagina van Streamwijzer vind je een compleet overzicht van alle nieuwe toevoegingen op het aanbod van Netflix in maart.

Hieronder een korte samenvatting van de populairste toevoegingen.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in