Nieuwe Mortal Kombat film van James Wan; opnames dit najaar

Na het recente succes van Mortal Kombat 11 lijkt er nu nieuw leven geblazen te worden in een absolute classic. Er komt namelijk een remake van de eerste Mortal Kombat film uit 1995. James Wan gaat de film zelf produceren en opnames staan gepland voor later dit jaar. De Mortal Kombat games hebben twee films geïnspireerd, namelijk Mortal Komat (1995) en Mortal Kombat: Annihilation (1997). Heel sterk waren deze films niet, maar zeker wel vermakelijk.

Met de hedendaagse filmtechnieken en CGI zou de Mortal Kombat reboot een stuk beter uit de verf moeten komen. De reboot wordt opgenomen in Australië en werd aangekondigd door de premier van Zuid-Australië, Steven Marshall. Producent James Wan zei in een interview het volgende over de nieuwe Mortal Kombat film:

“Ik ben echt heel blij en opgewonden om nog een show mee naar Australië te nemen met Mortal Kombat, vooral nadat ik zo’n geweldige ervaring heb gehad met het filmen van Aquaman. Nu kunnen we Zuid-Australië ervaren met zijn schilderachtige locaties en een schat aan artistiek talent om mee samen te werken. Het zal perfect geschikt zijn voor dit fantasie-actie project. “

Dat belooft wat! Voor degene die een stukje nostalgie willen zien: check hieronder de trailer van de originele Mortal Kombat (1995) film.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in