Officiële trailer Once Upon A Time In Hollywood is heel dik

Daar is ‘ie dan: de officiële trailer van Once Upon A Time In Hollywood! Quentin Tarantino’s 9e film heeft niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrol. Ook Al Pacino, Margot Robbie, Kurt Russell en vele andere grote namen komen voor in de film.

Quentin Tarantino’s Once Upon A Time In Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, waar alles aan het veranderen is. Filmster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn oude stunt-dubbele Cliff Booth (Brad Pitt) banen hun weg in een industrie die ze nauwelijks meer herkennen. De negende film van de schrijver-regisseur bevat een groot ensemble cast en meerdere verhaallijnen in een eerbetoon aan de laatste momenten van de gouden eeuw van Hollywood.

Vanaf 27 juli draait Once Upon A Time In Hollywood in de bioscoop. Met wie ga jij heen? 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in