Point Blank (2019) Netflix review

Leuke film, kijkt lekker weg, maar niet heel bijzonder.

0
3230

Een verpleegkundige (Paul) en een beroepscrimineel (Abe) die samen uit de handen van corrupte agenten proberen te blijven terwijl ze naar Paul’s zwangere vrouw op zoek zijn, die wordt gegijzeld door de broer van Abe.

Klinkt dat kut? Het valt mee. Point Blank is een toffe actiethriller. Met in de hoofdrol: Anthony Mackie en Frank Grillo, goede muziek, redelijke humor en in een paar scènes zelfs heus geweld.

De film is een remake van de gelijknamige Franse film uit 2010 en is nu niet bepaald gerijpt door de tijd. Hoewel de nieuwe versie Point Blank vermakelijk is, is het verhaal voorspelbaar (ook als je het origineel niet hebt gezien) en valt er eigenlijk weinig over te zeggen. Hoofpersonen Paul en Abe proberen een USB stick te beschermen, waar eigenlijk de complete film om draait. Omdat de film een vrij korte speeltijd heeft (86 minuten) waarin het veel probeert te laten zien, is de “band” die tussen Paul en Abe zou moeten groeien niet enorm sterk of geloofwaardig.

Point Blank is geen kwaliteitsfilm, maar dat hoeft het ook niet te zien. De film is vermakelijk, snel, kijkt lekker weg en dus noemen we het een aanrader. Zeker voor door de weeks, met een bord eten op schoot. 

RECENSIES OVERZICHT
Verhaal
Spanning
Soundtrack
Vorig artikelPotentiële release datum Luigi’s Mansion 3 gelekt via Amazon
Volgend artikelDe Lord of the Rings MMO van Amazon – alles dat we weten
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.
point-blank-2019-netflix-reviewPoint Blank is zeker de moeite waard om te kijken, maar verwacht er gewoon niet te veel van. Het verhaal is voorspelbaar maar vlot, de humor is redelijk en de personages zijn prima. Als actiethriller een toffe film, maar wint geen schoonheidsprijzen.

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in