Scary Stories to Tell in the Dark trailer en release datum

De trailer van Guillermo del Toro’s en André Øvredal’s nieuwste film Scary Stories to Tell in the Dark is hier! De film is gebaseerd op de iconische gelijknamige boekenreeks van Alvin Schwartz – waar menig kind ongetwijfeld nachtmerries aan heeft overgehouden.

Het is 1968 in Amerika. Verandering waait in de wind … maar schijnbaar ver verwijderd van de onrust in de steden is het kleine stadje Mill Valley waar al generaties lang de schaduw van de familie Bellows groot is. Het is in hun herenhuis aan de rand van de stad dat Sarah, een jong meisje met vreselijke geheimen, haar gekwelde leven veranderde in een reeks enge verhalen, geschreven in een boek dat tijdverhalen heeft overtroffen die een manier hebben om al te echt te worden voor een groep tieners die het angstaanjagende huis van Sarah ontdekken.

Scary Stories to Tell in the Dark draait vanaf 9 augustus in de bioscoop.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in