Nieuwe Sonic the Hedgehog film trailer is machtig ruk.

De nieuwste trailer voor de upcoming Sonic the Hedgehog film werd gister onthuld. Het internet heeft er echter een beetje moeite mee. En dat is niet verrassend, gezien de lage verwachtingen en negatieve anticipatie die vaak ontstaat wanneer er een verfilming van een videogame wordt aangekondigd. Never forget: Super Mario Brothers (1999).

De Sonic the Hedgehog film trailer heeft inmiddels 183.000 likes en 280.000 dislikes verzameld op YouTube. Dat is niet mis. Maar laten we wel wezen: het is ook niet onterecht. Paramount Pictures heeft het karakter Sonic compleet geslacht en Sonic ziet er eerlijk gezegd gewoon creepy uit. De blauwe egel heeft zelfs een complete set menselijke tanden gekregen. De mensen achter de film hebben Sonic uit het graf getrokken waar Sega hem 8 jaar geleden achterliet toen ze de laatste degelijke Sonic game maakten. RIP.

Maar, gelukkig zijn er ook twee positieve dingen aan de langverwachte Sonic the Hedgehog film te wijten.

  1. Jim Carrey als Dr. Robotnik / Eggman is best grappig.
  2. De memes.

sonic meme massacred my boy

Bron: Reddit

 

sonic meme 1

Bron: Reddit

 

Deze Twitteraar had zelfs nog een beter idee voor een Sonic film.

 

De Sonic the Hedgehog lijkt dus nu al een flop. Gelukkig is er wel een andere game verfilming om naar uit te kijken, namelijk Detective Pikachu! Wat denk jij, ga je de Sonic film nog een kans geven? Of ben je er nu al klaar mee? Laat het ons weten in de comments.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in