Sonic the Hedgehog krijgt een makeover – fans positief verrast

Voor wie ook nachtmerries heeft gekregen van de tanden van Sonic the Hedgehog; goed nieuws! Jeff Fowler, director van de film, heeft via Twitter laten weten dat het design van de blauwe Sonic op de schop gaat. Fans waren zachtgezegd ”niet zo blij” met het CGI design dat Paramount Pictures heeft gemaakt van Sonic. Het karakter Sonic zou te veel afwijken van het originele design, waardoor het praktisch een ander personage is geworden. Vooral de tanden, ogen en het lichaam waren voor diehard Sonic fans ”the stuff of nightmares”.

 

 

Wat er precies gaat veranderen aan het design van Sonic, dat is nog niet bekend. Dit is sowieso  een vrij ongekende zet voor een studio om een design te veranderen dat zo ver op de weg is naar voltooiing. Sonic The Hedgehog is vanaf 8 november in de bioscoop in de Verenigde Staten te zien. Hoewel de effecten van de film waarschijnlijk nog lang niet zijn voltooid, is dit wel erg laat in de productie om een compleet redesign te doen.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in