Swamp Thing (2019) trailer – een horrorserie van DC Comics?

DC Comics onthulde gister weer een officiële trailer voor Swamp Thing (2019). Het monster Swamp Thing is een creepy hersenspinsel van stripauteurs Len Wein en Berni Brightson, die het moerasmonster bedachten voor DC Comics. Na vele prijswinnende stripboeken komt DC eindelijk met een show rondom Swamp Thing, welke er interessant uitziet als we de trailer mogen geloven.

De serie is geproduceerd door James Wan: het brein achter films als The Conjuring (2013), Insidious (2010) en de Saw films. Geen verrassing dus, dat de show hier en daar een aantal horror elementen bevat.

 

Swamp Thing trailer

In de trailer zien we het mysterieuze ”Swamp Thing” op de loer liggen en mensen belagen. Om wat te doen, precies? Geen idee. Misschien zijn moerasmonsters gewoon erg territoriaal. Misschien is het stiekem iemand van Greenpeace die opkomt voor het (moeras)milieu. Who knows! Dat moet de serie uitwijzen. Swamp Thing (2019) lijkt in ieder geval een spannende serie te worden.

 

Swamp Thing (2019) releasedatum

Swamp Thing is vanaf 31 mei te zien. Dat wordt old school griezelen! De serie is echter alleen te zien via DC Universe: de streamingdienst van DC Comics. Het is dus nog maar de vraag of Swamp Thing straks ook op Netflix te zien is. DC Comics deed dit wel met andere series, zoals Titans (2018).

Het moerasmonster uit Swamp Thing kan rechtstreeks uit een Scooby Doo aflevering komen. Wie weet, misschien is het wel gewoon Joe de conciërge in een algenpak.

scooby doo villain unmasked

Beeld: Pinterest

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Bedrijfsprocessen efficiënter maken: het stappenplan

Hoe groter een bedrijf wordt, hoe eerder het moment zich aandient waarop je het overzicht dreigt kwijt te raken. Als ondernemer zorg je er...

Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2

Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2. Dit gratis evenement is beschikbaar voor alle Destiny 2-spelers en loopt van 11 augustus tot 8...

Formule 1 2020 game review

Een Formule 1 coureur zijn is ongetwijfeld enorm stressvol. Laat staan dat je de baas bent van een compleet team, zoals McLaren of Red...

Logitech G en Herman Miller brengen ultieme Embody Gaming Chair uit

Logitech G, een merk van Logitech en Herman Miller hebben gezamenlijk een nieuwe serie hoogwaardige gaming-meubels en accessoires onthuld, waaronder de Embody Gaming Chair,...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here