Swamp Thing (2019) trailer – een horrorserie van DC Comics?

DC Comics onthulde gister weer een officiële trailer voor Swamp Thing (2019). Het monster Swamp Thing is een creepy hersenspinsel van stripauteurs Len Wein en Berni Brightson, die het moerasmonster bedachten voor DC Comics. Na vele prijswinnende stripboeken komt DC eindelijk met een show rondom Swamp Thing, welke er interessant uitziet als we de trailer mogen geloven.

De serie is geproduceerd door James Wan: het brein achter films als The Conjuring (2013), Insidious (2010) en de Saw films. Geen verrassing dus, dat de show hier en daar een aantal horror elementen bevat.

 

Swamp Thing trailer

In de trailer zien we het mysterieuze ”Swamp Thing” op de loer liggen en mensen belagen. Om wat te doen, precies? Geen idee. Misschien zijn moerasmonsters gewoon erg territoriaal. Misschien is het stiekem iemand van Greenpeace die opkomt voor het (moeras)milieu. Who knows! Dat moet de serie uitwijzen. Swamp Thing (2019) lijkt in ieder geval een spannende serie te worden.

 

Swamp Thing (2019) releasedatum

Swamp Thing is vanaf 31 mei te zien. Dat wordt old school griezelen! De serie is echter alleen te zien via DC Universe: de streamingdienst van DC Comics. Het is dus nog maar de vraag of Swamp Thing straks ook op Netflix te zien is. DC Comics deed dit wel met andere series, zoals Titans (2018).

Het moerasmonster uit Swamp Thing kan rechtstreeks uit een Scooby Doo aflevering komen. Wie weet, misschien is het wel gewoon Joe de conciërge in een algenpak.

scooby doo villain unmasked

Beeld: Pinterest

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Logitech G stapt in als e-racingpartner bij online raceprogramma “RACEMAKKERS”

Leusden, 2 juli 2020 - Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), en toonaangevend innovator op het gebied van gamingtechnologieën en...

Jagex groeit vijf jaar op rij, met recordomzet van 110,9 miljoen pond

De inkomsten stijgen met bijna 20% op jaarbasis en leveren de beste resultaten ooit op Het totaal aantal abonnees steeg dit jaar met bijna een...

ROG Strix G17 met RTX 2070 Super is nu beschikbaar in Nederland

Amsterdam, 23 juni 2020 - In navolging van de release van de ROG Strix G15 brengt Republic of Gamers vandaag de Strix G17 uit in...

Drie nieuwe EA Originals!

REDWOOD CITY, Calif. - 19 juni 2020 - Vandaag, tijdens EA Play Live onthulde Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) drie nieuwe EA Originals-games en bevestigde...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here