Terminator Dark Fate officiële trailer en release datum

Yup: er komt een nieuwe Terminator film. Niemand vroeg er om, maar daar is ‘ie dan: Terminator Dark Fate. Met in de hoofdrol de 62-jarige Linda Hamilton, welke de badass vrouw Sarah Connor speelt. Ook de inmiddels 72-jarige Arnold Schwarzenegger speelt natuurlijk in de nieuwe Terminator film. Is het badass en cool, of inmiddels gewoon oud? Oordeel zelf.

Regisseur James Cameron staat weer achter de camera voor het nieuwe deel. Ook Tim Miller, director van Deadpool heeft meegewerkt aan Terminator Dark Fate. Met de directie lijkt weinig mis, maar de trailer spreekt niet erg tot de verbeelding.

Zelf vind ik dat Terminator 2 het beste deel blijft. Wat vind jij? Zou je voor Terminator Dark Fate een bezoekje aan de bioscoop boeken?

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in