The Witcher Netflix officiële trailer en release (winter 2019!)

Daar is ‘ie dan: de officiële trailer voor Netflix’ The Witcher serie! Netflix onthulde gister op San Diego Comic Con de beelden van de show. The Witcher verschijnt nog in 2019 op Netflix.

Voor bekenden van de games (of de boeken): de serie van The Witcher focust zich uiteraard op Geralt of Rivia. Maar ook Ciri, Yennefer of Vengerberg en de oorlog met Nilfgaard staan centraal. Voordat de games er waren, was er al de boekenreeks, bestaande uit zeven volumes, geschreven door Andrzej Sapkowski tussen 1993 en 1999.In 2014. Na het succes van The Witcher 1 & 2, verschenen de eerste vertalingen. Sinds 2017 zijn The Witcher boeken ook in het Nederlands beschikbaar!

 

Release datum The Witcher Netflix

Een exacte datum is nog niet bekend. Wel heeft Netflix laten weten dat seizoen 1 van de serie van The Witcher dit jaar nog verschijnt. Het is dus nog heel even wachten, maar we kunnen komende winter sowieso genieten van Henry Cavill als Geralt of Rivia.

Voor fans van Game of Thrones zal The Witcher een absolute aanrader zijn. Ga jij het kijken? Laat het ons weten in de comments!

 

the witcher netflix serie

 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in