El Camino: A Breaking Bad movie op Netflix in oktober

Jesse Pinkman en Skinny Pete komen terug, maar geen Walter White in zicht

Na veel teases en geruchten is ‘ie dan eindelijk aangekondigd: de Breaking Bad movie! El Camino verschijnt op 11 oktober op Netflix.

Dat maakte streamingdienst Netflix zaterdag bekend via Twitter. Naast de onthulling van de naam en de trailer zelf, is er verder weinig nieuws naar buiten gekomen over El Camino: A Breaking Bad movie. Wel is duidelijk dat de serie zich afspeelt na de gebeurtenissen in Breaking Bad. Een iets oudere Skinny Pete zit in een ondervraging met enkele agenten, die op zoek zijn naar Jesse Pinkman. Voor nu lijkt het er niet op dat Walter White een terugkeer gaat maken naar de serie.

Iets dat mij opviel aan de trailer (zie hieronder) is het shot waarin omlijste foto’s van Hank Schrader en Steve Gomez aan de muur hangen.

 

El Camino: A Breaking Bad movie trailer

Check hieronder de officiële Netflix trailer van El Camino en laat in de comments weten wat je ervan vindt!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in