Star Wars The Mandalorian trailer en Disney+ & Star Wars

Disney kondigde dit weekend haar nieuwe Star Wars serie aan: The Mandalorian. De serie zal exclusief te zien zijn via Disney+. Deze streamingdienst is vanaf 12 november beschikbaar.

Na de verhalen van Jango en Boba Fett duikt een andere krijger op in het Star Wars-universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van het rijk en vóór de opkomst van de First Order. We volgen de reis van een eenzame schutter in de buitenwijken van de Melkweg, ver van het gezag van de New Republic.

 

Star Wars en Disney+

Disney+ is vanaf 12 november te ontvangen. Een abonnement kost 6,99 euro per maand, of 69,90 per jaar (dan krijg je dus een klein beetje korting). Vanaf de release van Disney+ zullen er meer dan 90 klassieke Disney titels te streamen zijn. Denk aan de oude tekenfilms, maar ook live action films zoals Alice in Wonderland.

Daarnaast kan je straks via Disney+ ook films en series van Marvel, Pixar, National Geographic en dus ook Star Wars bekijken. De complete Star Wars franchise zal verschijnen op deze streamingdienst – en meer. Naast The Mandalorian verschijnt ook een prequel-serie op Rogue One, met Diego Luna als Cassian Andor. Ook is een zevende seizoen van Clone Wars aangekondigd.

 

The Mandalorian official trailer

Check hieronder de officiële trailer van The Mandalorian en laat ons in de comments weten wat je ervan vindt!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Comment

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in