Alles over de nieuwe trend; De Philips HUE spots

Spotjes worden vaak gebruikt. Als gewone verlichting, maar ook als sfeerverlichting. Spots kun je namelijk heel makkelijk bedienen. Vooral de Philips HUE spots. Dit zijn goede kwaliteit spots, met vele mogelijkheden. Ontdek hier wat je er mee kunt doen en hoe het werkt!

 

Sfeer in huis!

Spots zijn tegenwoordig de manier om jouw huis in te richten. Waarom? Omdat het een heel mooi effect kan creëren. Denk maar aan een mooi spotje op een schilderij gericht, of een spotje met verschillende kleuren. Met spotjes maak je een kamer ineens een hele andere look. Wil je iets goed kunnen zien? Dan zet je de spot op vel en koel. Wil je een romantische en gezellige sfeer maken? Dan zet je de spots op warm licht, dat niet te fel is. Heb je meer zin in een feestje? Dan gebruik je de spots met kleuren! Zo kun je voor elke gelegenheid een unieke sfeer in huis maken. Wist je dat de Philips HUE spots in wel 16 miljoen verschillende tinten kunt zetten?

 

Hoe je de Philips HUE spots bestuurt

Een onwijs groot voordeel van de Philips HUE spots is dat ze super makkelijk te besturen zijn. Dit kun je op drie manieren doen. Natuurlijk kun je gewoon naar de schakelaar lopen en daar de lichten aan en uit doen. Maar je kunt via de Philips HUE spots app de spots ook van een afstand besturen. Je kunt dan heel simpel aantikken wat je wilt. Tot slot kun je jouw spots ook aanpassen door behulp van digitale assistenten. Denk aan Google Home of Alexa.

 

Verschillende soorten tinten en kleuren

Er zijn verschillende soorten Philips HUE spots. De keus ligt vooral in de soort kleuren die je kunt gebruiken. De HUE GU10 White & Color, heeft zowel wittinten als kleurtinten. Dit is handig voor als je overdag de spots als lamp wilt gebruiken en s ’avonds graag een leuk kleurtje wilt. Heb je al genoeg verlichting en wil je graag alleen de spots met kleur? Dat kan ook! Je kunt namelijk ook de spots kopen die alleen kleur hebben, of alleen wittinten. Kijk dus vooral naar wat bij jou past en wat jij wilt.

 

Niet alleen zijn er verschillen in de kleur van het licht, maar ook in het uiterlijk van de spots. Zo heb je witte spots, grijze spots en zwarte spots. Ook heb je keuze in hoe de spots staan. Zo is de ene spot kantelbaar en de ander niet. Er zijn dus zoveel mogelijkheden met deze spots. Hoe richt jij de spots in je huis?

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in