Als eerste de nieuwe iPhone 12 in huis 

Als eerste de nieuwe iPhone 12 in huis 

Vanaf 16 oktober kun je de allernieuwste iPhone alvast vooruitbestellen. De nieuwe iPhone 12 pre order is dus beschikbaar! Er zijn een aantal versies die je alvast kunt bestellen. Zo ben je ervan verzekerd dat jij binnenkort een iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 pro of een iPhone 12 pro max in je bezit hebt. Zoals je gewend bent van Apple, is de iPhone 12 wederom een krachtige smartphone. Dit mede dankzij de A14-chip die in deze nieuwste smartphone verwerkt zit.

 

A14-chip

De A14-chip die in de nieuwste smartphones en tablets van Apple verwerkt zit, zorgt ervoor dat de iPhone 12 over geweldige prestatievaardigheden beschikt. Hierbij kun je denken aan snelheid en de helderheid van het beeldscherm. 

 

Accessoires iPhone 12

Voorheen kreeg je bij het kopen van een nieuwe iPhone altijd een set oortjes met daarbij de welbekende draad en een adapter. Dit is bij de iPhone 12 niet het geval. Voor deze telefoon heb je namelijk geen adapter meer nodig om hem op te kunnen laden. Je kunt deze smartphone namelijk draadloos opladen met behulp van de magnetische achterkant. Je nieuwe iPhone 12 kun je dus na een dag intensief gebruik eenvoudig opladen met behulp van je MagSafe-lader. Daarnaast is het uiterlijk van de iPhone 12 sterk veranderd. Het ronde design is ingeruild voor het hoekige design van de iPhone modellen van een aantal jaar geleden. Daarnaast is de iPhone 12 één van de eerste smartphones die ondersteuning biedt voor het nieuwe, snelle 5G-netwerk. Dit netwerk is nog niet optimaal in gebruik, maar de verwachting is dat dit zeker in de toekomst wel gaat gebeuren. 

 

Scherpe en heldere camera

De iPhone 12 beschikt over een scherpe en heldere camera. Hierdoor kun je jouw digitale camera dus voortaan met een gerust hart thuis laten. De iPhone 12 heeft namelijk een 12 megapixel ultragroothoeklens en een 12 megapixel groothoekcamera. Daarnaast is het diafragma groter en sneller waardoor de nachtmodus sterk is verbeterd. Ook kun je de nachtmodus functie bij de nieuwste iPhone gebruiken op de selfiecamera en de ultragroothoeklens. Hierdoor kun je dus eenvoudig selfies maken en versturen via snapchat of posten op Instagram ondanks dat het misschien al avond is, of de belichting niet optimaal is. Wanneer je kiest voor de nieuwe iPhone 12 Pro Max, zit er ook een telelens met 2,5 x optische zoom bij. De groothoeklens van deze telefoon heeft een 47 procent grotere sensor dan zijn voorganger de 11 Pro Max. Dat is sterker dan de Samsung S20!

 

Optische beeldstabilisatie

Deze smartphone heeft optische beeldstabilisatie waarbij niet de lens wordt gestabiliseerd maar de sensor daarachter. Hierdoor kun je zonder problemen foto’s van je kinderen maken terwijl zij in actie zijn op het voetbalveld. Vanaf november zijn de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max leverbaar. De gewone iPhone 12 kun je al eerder verwachten. Deze wordt namelijk rond eind oktober verwacht. De iPhone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, donkerblauw, mintgroen en felrood. De Pro-modellen zijn voorzien van een metalen rand en zijn er in de kleuren blauw, goud, zilver en grijs. Wacht dus niet langer en plaats je iPhone 12 pre-order voor je nieuwe iPhone snel.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in