Bitcoin en andere crypto schieten omhoog na 1 april

Het klinkt als een late 1 april grap, maar er is goed nieuws in crypto land. Bitcoin en vele altcoins schieten door het dak. De prijs van Bitcoin is in één uur tijd gestegen met bijna $ 1000,- dollar. Goed nieuws voor mensen die op tijd hebben ingekocht. In community’s zoals de cryptocurrency Reddit zijn de meesten er nog niet zeker van dat het écht geen April Fool’s grap is.

 

Stijgende cryptocurrency op dit moment:

Bitcoin +11.86%

Ehtereum +4.95%

XRP +5.75%

EOS +7.72%

Cardano +11.26%

TRON +10.83%

Dogecoin +21.29%

NANO +10.49%

 

Waarom juist nu een bullrun?

Het is nog onbekend waarom crypto nu ineens weer omhoog schiet. Het kan een tijdelijk influx zijn, een enorme pump-en-dump. Misschien heeft een enorme whale flink ingeslagen. Misschien een institutionele grote partij die massaal Bitcoin en altcoins heeft ingekocht. Who knows.

Op dit moment valt er alleen maar te speculeren. Het is in ieder geval wel interessant om te zien dat er na een maandenlange droge periode weer groene cijfers te zien zijn. Het is nog maar afwachten hoe lang dit blijft stijgen. Want zoals de meesten al weten: crypto is volatiel en het kan elk moment weer de andere kant op bewegen.

 

Zelf beginnen met crypto, of wil je alleen een kijkje nemen? Maak dan een account aan op een handelsite zoals Binance.

 

Crypto disclaimer

De informatie op deze website is geen beleggingsadvies, financieel advies, handelsadvies of enig ander soort advies en je mag de inhoud van de website niet als zodanig behandelen. RADmag.nl beveelt niet aan dat je een cryptocurrency koopt, verkoopt of houdt en niets op deze website moet worden beschouwd als een aanbod om een cryptocurrency te kopen, verkopen of in bezit te houden. Voer altijd je eigen onderzoek en due diligence uit.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in