Gloednieuwe monitor van Philips met Autoframing-webcam

MMD, het toonaangevende technologiebedrijf en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, heeft vandaag de Philips 49B2U6903CH aangekondigd. De Philips 49B2U6903CH brengt meerdere nieuwe functies met zich mee die de samenwerking en het teamwork binnen de digitale werkplek verbeteren. Zo beschikt de monitor onder andere over een groot 48,8-inch scherm met DQHD-resolutie (5120 x 1440), een krachtige webcam, en meer.

 

Ontworpen voor de professionele werkomgeving


De Philips 49B2U6903CH is ontworpen met functies die bijzonder krachtig en nuttig zijn in de professionele werkomgeving: De Thunderbolt 4-poort op de Philips 49B2U6903CH ondersteunt video’s met hoge resolutie en biedt eenvoudige en krachtige serieschakeling voor multi-monitoropstellingen, waardoor het een zeer veelzijdige functie is voor optimale connectiviteit.

Functies zoals de aanpasbare webcam met Autoframing, evenals de ruisonderdrukkende microfoon en de Busylight, zorgen ervoor dat deze monitor het samenwerken met teamleden over de hele wereld makkelijker maakt. De webcam van de Philips 49B2U6903CH kan zo ingesteld worden dat alle teamleden zichtbaar zijn tijdens videogesprekken. Bovendien kan de webcam met 30 graden naar voren en achteren gericht worden, voor ultieme flexibiliteit en comfort tijdens lange vergaderingen.

De Busylight-functie van de Philips 49B2U6903CH ondersteunt communicatie met professionals die in hetzelfde kantoor werken. De Busylight bevindt zich aan de bovenkant van de webcam, die speciaal ontworpen is om de werkstatus van een werknemer te communiceren. De Busylight wordt bijvoorbeeld automatisch rood wanneer een collega aan het bellen is. Professionals hebben ook de mogelijkheid om hun Microsoft Teams-statussen te synchroniseren met de Busylight-functie.

 

Smart KVM introduceert meer productiviteit


De Philips 49B2U6903CH beschikt over de Smart KVM-functie, wat de monitor uitermate geschikt maakt voor het schakelen tussen verschillende bronnen en taken. Door drie keer op de “CTRL”-toets te drukken, kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen bronnen. Het grote 49-inch scherm vervangt een opstelling met twee monitoren en biedt een naadloze workflow op één scherm. Het vervangt een opstelling van twee 27-inch 16:9 Quad HD-monitoren naast elkaar.

De Philips 49B2U6903CH biedt naast verhoogde productiviteit ook extra gemak met de oorhaak, die zich bevindt aan de rand van de monitor. De oorhaak kan aan het einde van de werkdag of tijdens de pauze omlaag getrokken worden, zodat de headset mooi opgeborgen kan worden.

 

Extra functies voor de Philips 49B2U6903CH


Naast dit arsenaal aan functies, bevat de Philips 49B2U6903CH ook andere aspecten die de monitor laten schitteren. Dit omvat onder andere een gebogen frame en DisplayHDR 400-certificering voor een meeslepende, hoogwaardige kijkervaring. Daarnaast is de Philips 49B2U6903CH voorzien van een Low Blue-modus met Flicker-Free-technologie en een in hoogte verstelbare standaard. Dit alles maakt het een uitstekende monitor, ontworpen voor de moderne professionele werkdag.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in