Leer je collega’s kennen: zo organiseer je het leukste teamuitje

Teamuitjes zijn ontzettend belangrijk om je collega’s echt goed te leren kennen. Op de werkvloer gaat het vooral over formele zaken. Hoe voer je samen de werkzaamheden uit, welke vergaderingen zijn belangrijk en in welke bui is je manager vandaag? Op een teamuitje heb je het over leuke dingen. Daarom is het belangrijk dat dit ook goed wordt geregeld. Wil je iets anders dan bowlen of steengrillen? Kies dan voor de Edgeplore app. Hier zullen jullie met z’n allen nog jarenlang over napraten.

 

Zoek een mooie bestemming uit

Een leuk teamuitje valt of staat zeker met een leuke bestemming. De natuur heeft altijd een positieve uitwerking op mensen. In Valkenburg (Limburg), de Biesbosch of Zeeland kun je goed terecht voor een sportief en natuurlijk uitje. In het buitenland is dit ook heel goed mogelijk. Wat dacht je van Jordanië of Schotland? Dat is wat verder weg dus wellicht een mooi doel als jullie als bedrijf het target hebben gehaald.

 

Verbind er een competitie aan

Tijdens competities leer je elkaar nog beter kennen. De ene persoon blijft dan heel rustig en een ander kan juist weer heel impulsief reageren. Er zijn ook genoeg mensen die heel slecht tegen hun verlies kunnen. Je weet gelijk wat je aan een collega hebt. Kies dus zorgvuldig je team uit.

 

Kies voor de Edgeplore App

Niet iedereen heeft de tijd en de kennis om op een random plek een volledige speurtocht met quizvragen uit te zetten. Dat kun je het beste aan de experts overlaten. In de app staat een volledige ontdekkingsreis met allerlei vragen waarmee je punten kan scoren. Ook die hou je allemaal in de app bij. Het voordeel daarvan is dat je niks hoeft te noteren op papiertjes. Die raken kwijt of natgeregend als het allemaal tegenzit. Bespaar jezelf die frustratie. Gebruik om de beurt een andere telefoon. Zo weet je zeker dat je op het eind nog genoeg batterij hebt.

 

Waarom zijn teamuitjes belangrijk?

Een speurtocht met vragen is goed voor de bonding in een groep. Een wandeling in een mooi natuurgebied houdt iedereen fit en vitaal. Je komt samen op een plek waar je nog nooit bent geweest en waar je samen lang over napraat. Het belangrijkste is dat je samen erg veel lol hebt. Dat komt vast helemaal goed.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in