Republic of Gamers Zephyrus G14 met aanpasbaar AniMe Matrix display

AniMe Matrix™ display biedt personalisatie zoals je die nog nooit hebt gezien op een gaminglaptop. De krachtigste 14 inch gaminglaptop ter wereld is nu verkrijgbaar met 1215 individuele mini-LEDs op de bovenkant van de laptop die custom afbeeldingen, animaties en meer kunnen weergeven.

SAMENVATTING Republic of Gamers Zephyrus G14

  • AniMe Matrix™ display: 1215 Individuele mini-LEDs kunnen worden gebruikt om custom afbeeldingen en animaties weer te geven. Ook zijn audio-visualisaties die meegaan met het ritme van de muziek mogelijk. Middels toekomstige updates wordt het ook mogelijk om nieuwe notificaties weer te geven met betrekking tot nieuwe berichten, batterijduur en meer.
  • Ultieme draagbaarheid: De behuizing is ongelooflijk dun en de laptop heeft een gewicht van slechts 1.6 kilogram. Hij is daardoor gemakkelijk mee te nemen en biedt dankzij USB-C™ opladen en supersnelle WiFi 6 de flexibiliteit en snelheid om overal efficiënt te werken.
  • Premium power: Uitgerust met een AMD Ryzen™ 9 4900HS-processor om multitasking, contentcreatie en meer te versnellen.
  • Een lust voor het oog: De beschikbare uitvoering in Eclipse Gray steelt gegarandeerd de show.
  • Extreem hoge kleurnauwkeurigheid: PANTONE®-gevalideerd, kleuraccuraat scherm met 60Hz (in augustus verschijnt er ook een variant met 120Hz-beeldscherm).

 

andaag heeft ASUS Republic of Gamers (ROG) de stijlvolle Zephyrus G14-gaminglaptop uitgebracht in Nederland, mét AniMe Matrix™ display. De krachtigste 14-inch gaming laptop ter wereld maakt premium functies, zoals een ultradunne vormfactor en een krachtige AMD Ryzen™ 9 4900HS-processor beschikbaar voor een breder publiek en biedt nu ook een unieke manier van personalisatie: Aan de hand van 1.215 mini-LEDs kan de gebruiker custom afbeeldingen, animaties, audio-visualisaties en meer aan de bovekant van de laptop laten zien.

Zet jezelf in de spotlights met het unieke AniMe Matrix display


De Zephyrus G14 beschikt over een primeur: Het is de allereerste gaminglaptop met een AniMe Matrix™ display. Middels ruim 1200 mini-LEDs is het mogelijk om afbeeldingen, audio-visualisaties of animaties weer te geven aan de bovenkant van de laptop. Hier worden ook notificaties met betrekking tot inkomende berichten, batterijduur en meer aan toegevoegd. De verlichting is een lust voor het oog, dat stijlvol contrasteert met de beschikbare kleur ‘Eclipse Gray.’

De meest krachtige 14-inch gaminglaptop ter wereld 


Voor de Zephyrus G14 is samengewerkt met AMD om speciale versies van zijn nieuwe CPU’s, die zuiniger zijn en bovendien minder warm worden, in deze laptop te verwerken. Doordat de laptop is uitgerust met Ryzen™ 9 4900HS CPU en 16 GB ( 8GB + 8GB ) DRAM DDR4 3200 werkgeheugen is hij in staat om gaming naar een hoger niveau te tillen en om multitasking en contentcreatie efficiënter te maken. NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 (Max-Q)De batterijduur van de Zephyrus G14 is meer dan tien uur en ook is hij snel op te laden aan de hand van USB Type-C.

Het is een grote uitdaging geweest om met deze baanbrekende onderdelen peak performance te behalen in een machine die zó compact is, maar Republic of Gamers is erin geslaagd om deze ongelooflijke kracht in een behuizing van slechts 17.9mm te verwerken. Dit komt doordat de Zephyrus G14 ook beschikt over zorgvuldig op maat gemaakte koeling die het beste uit de nieuwe processoren van AMD haalt. Het doorvoeren van de Intelligent Cooling-filosofie zorgt ervoor dat het systeem de juiste features en systeeminstellingen combineert om de gebruiker de beste ervaring te bieden, ongeacht wat hij uitvoert. De koeling verschoont zichzelf en voorkomt de ophoping van stof, waardoor de machine ook op de lange termijn kan blijven presteren op topniveau.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in