De eerste Magic the Gathering Duskmourn spoilers zijn hier

De horror-geïnspireerde set, die zich volledig afspeelt in een bovennatuurlijk spookhuis, wordt de laatste premier set-release van 2024. Hieronder vind je een tijdlijn van de belangrijkste data voor Duskmourn: House of Horror, evenals het laatste nieuws over de set en de eerste griezelige spoilers.

 

Wat is de releasedatum van MTG Duskmourn?

Duskmourn komt verrassend snel uit, de nachtmerries worden slechts een maand na de snorharen en charme van Bloomburrow ontketend. Om te zien waar deze MTG-set past binnen de rest van de producten van het jaar, bekijk onze MTG releaseschema-gids.

We weten nu dat de wereldwijde releasedatum van MTG Duskmourn 27 september is. De informatie werd voor het eerst onthuld in een artikel op de Japanse website van het spel. Het zal vanaf 28 juni beschikbaar zijn voor pre-order.

Hoewel het logisch is om de horrorset ruim voor Halloween uit te brengen, is dit een verrassend vroege datum voor de vierde premier set van 2024 – we zijn gewend geraakt aan de laatste ‘hoofd’ set van het jaar die in november verschijnt.

 

Duskmourn release date list

 

Zoals je kunt zien in het bovenstaande schema, zullen de previews van Duskmourn al opduiken in de eerste week van september, met de debuut op 31 augustus.

 

MTG Duskmourn Spoilers

We verwachten zeer binnenkort meer Duskmourn-spoilers, maar we hebben al de eerste paar kaarten uit de set gezien.

 

Overlord Cycle

Zoals we de kunst voor Overlord of the Boilerbilges hebben gezien, en de kaart voor Overlord of the Hauntwoods, is het logisch dat dit een cyclus van Avatar Horrors is – het is waarschijnlijk dat elk van hen dit nieuwe Bestow-sleutelwoord zal hebben, wat dat ook mag betekenen.

Overlord of the Hauntwoods (Duskmourn: House of Horror #383)

Overlord of the Hauntwoods heeft een vreemde vaardigheid. Het creëert een kleurloze land-token die elk basislandtype is telkens wanneer het the battlefield betreedt of aanvalt.

 

Enduring Cycle

Dit is een andere cyclus, van animal ‘glimmer’ creatures die terugkomen als enchantments nadat ze sterven. De eerste die we hebben gezien, Enduring Tenacity, is behoorlijk cool – het is een goedkopere Sanguine Bond! Misschien zal elke kaart in deze cyclus verband houden met een bestaande, iconische enchantment.

Enduring Tenacity (Duskmourn: House of Horror #374)

 

Duskmourn spoilers 28 juni

Er zijn inmiddels meer spoilers vrij gegeven van Duskmourn! Enkele van onze favorites vind je hieronder. Voor meer spoilers kun je een kijkje nemen op Scryfall.

Twitching Doll

Afbeelding: Wizards of the Coast

Twitching Doll (Duskmourn: House of Horror #417)

Screaming Nemesis

Afbeelding: Wizards of the Coast

Screaming Nemesis (Duskmourn: House of Horror #348)

Doomsday Excruciator

Afbeelding: Wizards of the Coast

Doomsday Excruciator (Duskmourn: House of Horror #346)

Cursed Recording

Afbeelding: Wizards of the Coast

Cursed Recording (Duskmourn: House of Horror #131)

 

Blijf op de hoogte voor meer nieuws en onthullingen over deze spannende nieuwe set!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in