Maak kennis met nieuwe Pokémon uit het land van Kitakami

Het avontuur in de Pokémon Scarlet en Pokémon Violet videogames gaat verder in het land van Kitakami in The Hidden Treasure of Area Zero Deel 1: The Teal Mask. Nu kun je nieuwe Pokémon uit dat gebied ontdekken in de Pokémon TCG! Okidogi, Munkidori en Fezandipiti – de Helden van Kitakami – hebben “Adrena” vaardigheden die de kracht van Darkness-type Energie benutten om unieke skills te ontketenen. Je kunt ook Bloodmoon Ursaluna ex’s Seasoned Skill Ability gebruiken om snel de rollen om te draaien tegen een tegenstander die meerdere Prize-kaarten heeft gepakt.

Ogerpon komt naar Pokémon TCG!

De legendarische Pokémon uit Kitakami toont zijn vier verschillende krachten in de Pokémon TCG Scarlet & Violet uitbreiding Twilight Masquerade. In de strijd tegen de Loyal Three (Okidogi, Munkidori en Fezandipiti) haalt Ogerpon zijn krachten uit zijn verschillende maskers. Ga met de verschillende Ogerpon ex de strijd aan tegen andere Pokémon TCG trainers of verzamel de kaarten in jouw Twilight Masquerade map.

Elke Ogerpon ex in de Scarlet & Violet—Twilight Masquerade uitbreiding is een ander type en heeft daarom verschillende Energie nodig om te gebruiken. Maak gebruik van de ACE SPEC Legacy Energy kaart, waarmee je elk type Energie kunt geven aan welke Ogerpon ex je ook in het spel hebt. Ontketen de Ogre’s Mask Item kaart om te wisselen welke Ogerpon ex momenteel in je team zit, waardoor je volledige controle hebt over hun vaardigheden en aanvallen.

Zoek naar Prachtige Illustratie Rares en Speciale Illustratie Rares

Deze prachtig geïllustreerde kaarten zijn echte blikvangers in je Pokémon TCG collectie en bieden schitterende inkijkjes in het leven van je favoriete Trainers en Pokémon. Wat voor griezelige gedachten zou Froslass kunnen hebben op zijn spookachtige kaart? Arme Cramorant ziet er helemaal van de wijs uit te midden van de drukte om hem heen. En let op de Hisuian Growlithe en Perrin’s respectievelijke illustratie rare en speciale illustratie rare kaarten, die verschillende perspectieven bieden op dezelfde charmante scène.

Doe mee aan het Kitakami Festival of Masks

Heerlijk eten, goede vrienden en een hoop plezier staan op je te wachten als je meedoet aan het Kitakami’s Festival of Masks. IJverige Timburr zijn aanwezig om het terrein klaar te maken, en Dipplin ziet er dolgelukkig uit bij een festivalstand—hopelijk verwart niemand hem met een van de smakelijke hapjes! Over hapjes gesproken, Carmine en Kieran zien er dolblij uit terwijl ze meedoen aan de avondvreugde. Jij zult ook een geweldige tijd hebben terwijl je zoekt naar kaarten die zich afspelen op dit populaire Kitakami-evenement.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in