MTG Modern Horizons 3 kaartjes die je moet hebben!

Modern Horizons 3 komt eraan – dus dit is het perfecte moment om te kijken naar een paar potentieel supersterke kaarten die met deze nieuwe set uitkomen!

Een flinke impact in Commander zijn de “Flare” kaarten, die elk powerfull, gratis te spelen spells bieden:

Flare of Cultivation: Deze groene spell laat je twee basislanden zoeken, eentje op het slagveld getapt en de andere in je hand. Het is eigenlijk een veelzijdigere Cultivate of Kodama’s Reach, vooral handig in decks die makkelijk groene creatures kunnen opofferen. Meer rampen dan een campingwinkel!

Flare of Denial: Een blauwe counterspel die je gratis kunt spelen door een blauw creature op te offeren. Super effectief op cruciale momenten, zoals het voorkomen van een spel-winnende spell van je tegenstander, waardoor het misschien wel de duurste Flare wordt door zijn nut en gratis speelbaarheid. Net als een gratis ticket naar je favoriete concert – onbetaalbaar!

Flare of Duplication: Deze rode kaart kopieert een instant of sorcery spell, waardoor hij zowel een counter-counter spell is als een manier om krachtige spellste repliceren. Heel veelzijdig in mono-rood decks en kan effectief de strategieën van tegenstanders verstoren. Het is alsof je pizza bestelt en er twee krijgt!

Flare of Fortitude: Een witte instant die je gratis kunt spelen door een wit creature op te offeren, en het zorgt ervoor dat je levenspunten niet kunnen veranderen en geeft je permanente hexproof en onvernietigbaar tot het einde van de beurt. Vooral nuttig tegen board wipes, het kan je hele bord en jezelf redden. Alsof je in een bubbelbad zit terwijl er een sneeuwstorm woedt!

 

Deze kaarten, vooral die gratis te spelen zijn onder de juiste omstandigheden, zullen waarschijnlijk erg gewild zijn en kunnen verschillende deckstrategieën in Commander aanzienlijk verbeteren.

 

Modern Horizon 3 lands

Vanuit mijn perspectief zijn enkele van de beste landkaarten om uit deze set te halen:

Innovation Entrance: Dit land is waardevol voor blauwe decks, vooral die met artifacts. Het laat je spells improviseren door artifacts te tappen in plaats van hun volledige manakosten te betalen, wat erg krachtig kan zijn in het juiste deck. Bijna alsof je je lunch betaalt met Monopoly geld!

 

Spy Master Vault: Dit zwarte land kan getapt worden om een creature van jou te laten conniven (kaarten trekken en afleggen) gebaseerd op het aantal creatures dat deze beurt is gestorven. Deze vaardigheid is bijzonder krachtig in decks die board wipes gebruiken of veel creatures opofferen, omdat het kan resulteren in enorme card draw en creature buff. Het is als een eindeloze voorraad snacks tijdens een filmmarathon!

Twisted Landscape: Een fetch land voor Jund kleuren (zwart, rood, groen) dat geofferd kan worden om een basisland van die kleuren te zoeken of gecycled kan worden voor één mana van elke kleur. Het is een veelzijdig land dat goed past in multi-colored decks en zowel mana fixing als card draw biedt. Net zo handig als een Zwitsers zakmes!

Deze kaarten lijken me tof vanwege hun flexibiliteit, efficiëntie en vermogen om meerdere rollen binnen een deck te vervullen.

Wat zijn jouw favo’s uit de nieuwe set? Laat het weten in de comments!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in